Polar Vantage M2 Copper

200005711498
2999
Polar Vantage M2 multisportsklokke er designet for å jobbe like hardt som deg. Med omfattende funksjoner og data får du veiledning til å nå målene dine, og essensielle smartklokkefunksjoner holder deg oppdatert. Funksjonspakken inkluderer blant annet pulsmåling fra håndleddet, integrert GPS, søvn- og restitusjonsmåling, daglige treningsforslag og løpeprogram.
Farger
  • Copper/Brown
Størrelse
  • S/Long

  • Gratis frakt fra 999,-
  • Gratis bytte, 100 dagers retur eller åpent kjøp
  • Rask levering over hele Norge
  • 30 dager betalingsutsettelse på faktura
Polar Vantage M2 er en multisportsklokke med smartfunksjoner, designet for selv de tøffeste treningsøktene dine. Omfattende funksjoner og bransjeledende teknologi gir deg den personlige veiledningen du trenger for å nå målene dine. Vantage M2 gjør treningsdataene dine lett forståelig, og veileder deg til å trene smartere, ikke hardere.

Personlig treningsveiledning
Forbedre ytelsen din på bakgrunn av kunnskap om ditt nåværende treningsnivå og dagsform. Klokken registrerer automatisk hvor godt du sover og restituerer, slik at du alltid vet når det er tid for å presse kroppen litt ekstra. Dra nytte av daglige treningsforslag og velg mellom forskjellige treningsprogrammer og veiledning, som er lett tilgjengelig på klokken. Vantage M2 gir deg et helhetlig bilde av hvordan treningsøktene dine belaster kroppen, slik at du lettere kan holde treningen produktiv og forbedre ytelsen din.

Gratis løpetrener på klokken
Bruk Vantage M2 som en personlig løpetrener. Du kan enkelt og kostnadsfritt sette opp din egen løpeplan for 5 km, 10km, halvmaraton og maraton. Løpeplanen veileder deg mot målet, økt for økt, og justerer seg i løpet av treningsperioden basert på fremgangen din. Etter hver løpetrening får du et overslag over maksimalt oksygenopptak (VO2max) ved løping. Verdien gir deg et bilde av hvor effektiv treningen din er. Følg med på verdien over tid for å se hvordan løpsytelsen din utvikler seg.

Hold deg oppdatert
Vantage M2 har batteritid på opptil 30 timer treningstid med GPS og pulsmåling fra håndleddet. Med smartklokkefunksjoner som musikkontroll, telefonvarsel og værvarsler, har du alt du trenger for å holde deg oppdatert. Planlegg og følg med på treningen din med den kostnadsfrie appen og treningsplattformen Polar Flow.

Funksjoner
POLAR PRECISION PRIME™ - PULSMÅLING FRA HÅNDLEDDET
Mål pulsen enkelt fra håndleddet med Polars teknologi for optisk pulsmåling. Innovasjonen kombinerer optisk pulsmåling med andre sensorteknologier for å forhindre at bevegelser forstyrrer pulssignalet og gir upålitelige målinger.

BATTERIKAPASITET & STRØMSPARINGSALTERNATIVER
Opptil 30 timer kontinuerlig treningstid (med pulsmåling og GPS). Med strømsparingsalternativer trekkes batterikapasiteten opp til 100 timer.

TRAINING LOAD PRO™ - TRENINGSBELASTNING
Få et helhetlig bilde av hvordan treningsøktene dine belaster kroppen, og hvordan det påvirker ytelsen din. Optimaliser treningen din og unngå overtrening og skader.

FUELWISE™ - PÅMINNELSER OM ENERGIPÅFYLLING
Lær deg å opprettholde energinivået under lange treningsøkter med påminnelse om påfyll av næring.

RUNNING PROGRAM – PERSONLIG LØPEPLAN
Tren mot et løp med en personlig og dynamisk treningsplan, skreddersydd til deg og målene dine.

NIGHTLY RECHARGE™ MÅLING AV RESTITUSJON
Få oversikt over hvor godt du restituerer fra trening og stress i løpet av natten.

FITSPARK™ TRENINGSVEILEDER
Klokken veileder deg til variert trening med ferdiglagde treningsprogrammer tilpasset dagsformen din.
Treningsveiledningen du får er basert på hvor godt du har restituert, ditt nåværende treningsnivå og treningshistorikk.

SLEEP PLUS STAGES™ SØVNREGISTRERING
Få mer informasjon om søvnkvaliteten din med søvnregistrering. Sleep Plus Stages™ overvåker søvnstadiene dine (REM, lett og dyp søvn), og hver morgen får du en søvnscore som du kan sammenligne mot din vanlige score.

MUSIKKONTROLL
Naviger rundt på spillelisten din og juster volumet fra klokken uten å måtte ta ut telefonen.

VÆR
Vær forberedt på værskifte med værinfo og varsel.

UKESAMMENDRAG
Enkel tilgang til ukentlig treningsstatistikk, historikk og planer rett på klokken.

ENERGIKILDER
Se hvordan kroppen din benytter seg av forskjellige energikilder under en treningsøkt.
    Produkt lagt til i ønskelisten