Pulsklokker Polar Vantage V HR 90069634 4,999.00

Polar Vantage V HR

200003767271
DU SPARER: 1500 kr help face
Dette regnes utifra leverandørens anbefalte utsalgspris: 5499,-
3999 kr
Polar Vantage V er en premium multisportklokke med GPS og alt du trenger for å trene som en eliteutøver. Klokken er den første i verden som måler løpskraft fra håndleddet. Teknologien Polar Precision Prime sørger for nøyaktig pulsmåling fra håndleddet under alle typer trening. Optimaliser treningen din og unngå overtrening med funksjonene Training Load og Recovery Pro. Vantage V har en solid batteritid på opptil 40 timer. Alltid påslått 1,2" berøringsskjerm i farger, 240x240-oppløsning og Gorilla-glass. Vantage V har moderne og lett design.
Farger
  • Sort
Størrelse
  • NS

Tren smartere og få frem vinneren i deg med Polar Vantage V, en premium multisportklokke designet for eliteutøvere - og alle som trener som en.
Polars nye banebrytende teknologi kombinerer optisk pulsmåling med måling av hudkontakt, og gir nøyaktig pulsmåling selv under de mest krevende forhold. Vantage V er den første sportsklokken som måler løpskraft fra håndleddet og gjør det mulig å analysere løpingen din med ytterligere treningsdata - uten behov for eksterne sensorer eller foot pods. Klokken hjelper deg med å optimalisere treningen din og unngå overtrening med funksjonene Training Load og Recovery Pro, Polars unike løsning for måling av treningsbelastning og restitusjonsstatus. Du får helhetlig oversikt over hvordan treningsøktene belaster kroppen din på forskjellige måter og tilbakemelding på om du er klar for ulike typer trening. Klokkens ultralange batteritid sørger for at du får alle treningsdataene du trenger, selv under de lengste treningsøktene dine.
Polar Vantage V støtter over 130 forskjellige sportsprofiler, og du kan velge opptil 15 ulike sportsprofiler som favoritter på klokken.

100 dagers retur eller åpent kjøp

Gratis Bytte om det ikke skulle stemme helt

Gratis Frakt fra 799,- ellers kr 49,-

30 Dager betalingsutsettelse på faktura

Rask Levering sendes med posten over hele Norge

Produkt lagt til i ønskelisten