Sykkelrulle  Tacx Trainer Flux 2 Smart Sykkelrulle T2980.61 7,999.00
TACX

Tacx Trainer Flux 2 Smart Sykkelrulle

200004616348
Kraftig, smart direktedrevet rulle som er fullt kompatibel med sykkelappen Mål kraften din med en nøyaktighet innenfor 2,5% Nesten lydløs direktedrevet rulle gjør at du kan sykle uten å forstyrre andre Fungerer med populære treningsapper fra tredjeparter, som Zwift og Tacx® Tren med realistisk simulerte bakker med opptil 16 % stigningsgrad og en maksimal sprintmotstand på 2000 watt Solid design gjør det mulig å sykle med høy intensitet og stå på pedalene
Les mer
7999
Farger
Størrelse
  • 1
Quantity
På lager

Den ikoniske FLUX Smart er oppgradert til Tacx FLUX 2 Smart. Denne rullen har en større og sterkere motstandsenhet og et tyngre svinghjul, noe som gir et bredere simuleringsområde, bedre sykkelfølelse og en mer nøyaktig kraftmåling. Denne smarte sykkelrullen har alt du trenger for en hyggelig og effektiv innendørs treningsøkt.
Tren med selvtillit
Den interne mekanikken i FLUX Smart-rullen har fått et nytt design for å forbedre sykkelturfølelsen og datamålingen. Resultatet er FLUX 2 Smart – utformet for å gi en pålitelig, nøyaktig og konsekvent måling av kraft, hastighet og pedalfrekvens, slik at du kan holde oversikt over ytelsen og fremgangen din. Den måler kraften nøyaktig innenfor 2,5 %.
Overvinn ekstreme klatreetapper
Den velbalanserte utformingen av FLUX 2 Smart sikrer maksimal stabilitet når du sykler, selv i de mest eksplosive sprintene. Den har en effekt på opptil 2000 watt, og du kan trene i realistiske simulerte stigninger med opptil 16 % hellingsgrad, selv ved lave hastigheter. Det gjør at denne smarte rullen er svært godt utstyrt for å simulere en nøyaktig bakkeklatring. Uansett intensitet på treningsøkten er denne sykkelrullen bygget for å vare. Stor størrelse og slitesterke materialer sikrer maksimal stabilitet.

Jevn og stille
En sterkere motstandsenhet i kombinasjon med et tyngre 7,6 kg svinghjul gir betydelig bedre sykkelfølelse og respons fra FLUX 2 Smart. Denne direktedrevne rullen er utformet for å holde vibrasjons- og støynivået nede på det absolutte minimum, noe som gir en av de mest stille sykkelrullene med svinghjul som er tilgjengelig.
Trådløst tilkoblet
Rullen kommuniserer via Bluetooth® Smart-teknologi og ANT+® FE-C-protokollen, slik at den er kompatibel med en rekke populære treningsapper. Så enten du ønsker å gjøre en berømt sykkeltur i Tacx-programvaren, angripe de virtuelle verdenene i Zwift eller bruke andre plattformer som for eksempel TrainerRoad, lar denne sykkelrullen deg sykle smartere enn noensinne. Du kan også velge å bruke rullen i frittstående modus. Når den ikke er koblet til, simulerer den en flat vei. Jo raskere du kjører, jo høyere motstand. Og den kan kobles til flere enheter, slik at du kan glede deg over programvaren og spore ytelsen på Garmin-sykkelcomputeren samtidig.
Forbedret kompatibilitet
FLUX 2 Smart-rullen leveres med ekstra akseladaptere, som forbedrer akselkompatibiliteten betraktelig. Denne direktedriveren er kompatibel med 142 x 12 og 148 x12 mm aksler.

Tren på din måte
FLUX 2 Smart utnytter den nyskapende kraften til Tacx-programvaren for innendørstrening. Nyt tiden i setet med et bibliotek fylt med mer enn 100 videoer av høy kvalitet, som gjør at du kan oppleve spenningen i å sykle nedover de bratte bakkene i Alpene eller på brosteinsveiene i Milano. Du får effektivt strukturerte treningsplaner, som er tilpasset til formen din for å hjelpe deg med å oppnå de unike målene dine. Kappsykle mot levende motstandere, last opp GPS-data og sykle på 3D-kart, opprett egne treningsøkter basert på stigningsgrad, kraft, puls eller FTP, og vis resultatene på Strava.
    Produkt lagt til i ønskelisten