GPS & Computere Tacx Trainer NEO 2T Smart T2875 T2875.61 12,999.00
TACX

Tacx Trainer NEO 2T Smart T2875

200004616349
Svært stillegående, nøyaktig og kraftig direktedrevet sykkelrulle Sykkelrullen er så godt som lydløs med en kraft- og pedalfrekvensnøyaktighet innenfor 1 % Et nytt motordesign gir en mer realistisk sykkelturfølelse av stigninger og akselerasjon når du sykler ved lav hastighet eller pedalfrekvens Nå kan du få nøyaktig pedaltråkkanalyse via en kompatibel tredjepartsprogramvare og Edge®-sykkelcomputere Dynamisk treghet kompenserer for vekt og andre faktorer for å sikre en realistisk og jevn sykkeltur Funksjonen for veifølelse gjør at du kan oppleve følelsen av å sykle på forskjellige underlag, for eksempel brostein og grus
Les mer
15999
Farger
Størrelse
  • 1
Quantity
På lager

Tacx NEO 2T Smart tar det beste innen trening på sykkelrulle og gjør den enda bedre. Med et forbedret design og nye komponenter gir den deg en oppslukende opplevelse, bedre kompatibilitet for pedaltråkkanalyse og enda flere forbedringer som gjør den til en av de mest stillegående, realistiske og nøyaktige sykkelrullene.
Komplett stillhet
Nydesignede magneter gjør NEO 2T Smart enda mer stillegående. Eventuell støy fra den interne luftforskyvningen reduseres betraktelig. Det gjør også vibrasjoner som overføres til gulvet ved lav pedalfrekvens. Resultatet blir en sykkelrulle som er mer stillegående enn noen gang.
Kraftfulle klatringer og spurter
Neo 2T Smart Trainer har et nytt motordesign som gir mer kraft ved lave hastigheter, noe som igjen gir en svært forbedret sykkelturfølelse av klatring eller akselerasjon.
Forbedret pedaltråkkanalyse
Mens NEO 2 Smart var utstyrt med en kapasitiv høyre og venstre registreringssensor som nøyaktig målte den eksakte posisjonen til begge bena, tar NEO 2T Smart pedaltråkkanalysen opp på et helt nytt nivå. Ved å kombinere sykkeldynamikk med en standard ANT+®-tilkobling kan du nå analysere pedaltråkket via en tredjepartsprogramvare, inkludert programvaren på Edge®-sykkelcomputerne.
En mer realistisk sykkeltur
NEO 2T Smart er utformet for å simulere en utendørstur så realistisk som mulig. Den reagerer umiddelbart på endringer i hastighet eller stigningsgrad, gjør det mulig å bevege seg flere grader til høyre eller venstre og følger kroppens naturlige bevegelser. Den har også dynamisk treghet, som kontrollerer massetreghet og kompenserer for vekt, hastighet og stigningsgrad, for å få turen til å føles så realistisk som mulig. Bruk Tacx-programvaren eller Zwift-appen for å oppleve funksjonen for veifølelse. Denne funksjonen gjør at sykkelrullen kan vibrere og simulere følelsen av å sykle på forskjellige underlag, for eksempel brostein og grus. Når enheten er koblet til en ekstern strømkilde, simulerer den også en sykkeltur i nedoverbakke helt nøyaktig.
Kraftig bygget
NEO 2T Smart leverer under de mest intense treningsøktene. Utformingen har 32 neodymmagneter som gir høy bremsekraft og høye kraftnivåer. Den kan motstå sprinter på opptil 2200 watt og simulere klatringer med opptil 25 % stigningsgrad. Den generer også energi fra sykkelbevegelse dine, noe som betyr at du ikke trenger noen ekstern strømkilde eller -kabel. Uansett intensitet på treningsøkten er denne sykkelrullen bygget for å vare. Bakakselen har også blitt designet på nytt, noe som gjør denne sykkelrullen kompatibel med flere sykler, uten behov for adaptere.
Nøyaktig og pålitelig
NEO 2T Smart Trainer er utformet for å gi en pålitelig, nøyaktig og konsekvent måling av kraft, hastighet og pedalfrekvens, slik at du kan holde oversikt over prestasjonen og fremdriften din. Denne sykkelrullen krever ikke noen kalibreringsprosess, og den måler dataene dine med et maksimalt avvik på 1 %.
Helt tilkoblet
Rullen kommuniserer via Bluetooth® Smart-teknologi og ANT+ FE-C-protokollen, slik at den er kompatibel med en rekke populære treningsapper. Sykle en berømt sykkelrute i Tacx-programvaren, prøv deg på de virtuelle verdenene til Zwift, eller bruk andre plattformer som TrainerRoad. Du kan også bruke rullen i frittstående modus. Når den ikke er koblet til, simulerer den en flat vei. Jo raskere du sykler, desto høyere motstand. Koble til flere enheter samtidig, slik at du kan bruke programvaren mens du sporer ytelsen på Garmin-sykkelcomputeren.
Tren på din måte
NEO 2T Smart utnytter den nyskapende kraften i Tacx-programvaren for innendørstrening. Nyt tiden på setet med et bibliotek fylt med mer enn 100 videoer av høy kvalitet, som gjør at du kan oppleve spenningen i å sykle nedover de bratte bakkene i Alpene eller på brosteinsveiene i Bologna. Du får effektivt strukturerte treningsprogram, som er tilpasset etter formen din for å hjelpe deg med å oppnå de unike målene dine. Kappsykle mot levende motstandere, last opp GPS-data og sykle med 3D-kart, opprett egne treningsøkter basert på stigningsgrad, kraft, puls eller FTP, og vis resultatene på Strava.
    Produkt lagt til i ønskelisten