Therm-A-Rest ProLite Apex Heat Wave Regular
Therm-A-Rest ProLite Apex Heat Wave Regular
Therm-A-Rest ProLite Apex Heat Wave Regular
Therm-A-Rest ProLite Apex Heat Wave Regular
Therm-A-Rest ProLite Apex Heat Wave Regular
Therm-A-Rest ProLite Apex Heat Wave Regular
Therm-a-Rest

Therm-A-Rest ProLite Apex Heat Wave Regular

104067

Therm-A-Rest ProLite Apex Heat Wave Regular er et liggeunderlag for alle eventyr! God komfort og selvoppblåsbar

Les mer
2299
Størrelse
  • Regular
Quantity
På lager

ProLite Apex liggeunderlag for alle eventyr


ProLite Apex som ligger her passer for de fleste turer. Det er et underlag for korte og lange turer i skog og høyfjell, både sommer og vinter. Enten du vil rulle deg ut på gresset ved siden av bilen, gå Norge på langs, eller oppleve fjellheimen midtvinters. Prolite Apex gir deg det beste kompromisset mellom lav vekt, høy isolasjonsverdi og pakkvolum, noe som gjør deg uthvilt for eventyrene.

Liggeunderlaget har en isolasjonsverdi på 3,8, noe som gjør det godt nok de fleste seonger. Det selvoppblåsende skummet måler 5 cm og har StrataCore-konstruksjon, skummet er støpt i et helt stykke, med tverrgående riller som veksler mellom luft og skumlag, et design som gir det beste forholdet mellom varme og vekt.I tillegg til å være støyfri har ProLite Apex har en myk og deilig overflate, noe som gjør det komfortabelt under bruk.

Den pakkbare, selvoppblåsende madrassen har den effektive WingLock-ventilen, som har tre ganger luftstrømmen til den klassiske ventilen takket være større åpning og enveis oppblåsing.Om du åpner ventilen og lar det ligge noen minutter trenger du kun 3-4 tilleggsblås gjennom ventilen. På denne måten får du mindre fuktholdig luft på innsiden av underlaget. Skum har også isolasjonsevne selv om du får hull i underlaget i løpet av natten.

Som alle Therm-a-Rest liggeunderlag, er Trail Pro laget for å sikre kvalitet og minimere miljøpåvirkningen

 

  • StrataCore ™ -konstruksjon: StrataCore gir det beste forholdet mellom varme og vekt på en hvilken som helst selvoppblåsende madrass, og bruker et kontinuerlig lag med termisk skum plassert mellom vekslende rygger av luft og skum.
  • Lettvekt: Vår varmeste ProLite noensinne tillater tre-sesongopplevelser uten å tynge sekken.
  • Robust, selvoppblåsende skum: Ekspanderende skumkjerne bllåser seg selv opp; topp med bare noen få pust for personlig fasthet på 5 cm StrataCore loft.
  • Passer lett i sekken: Pakkes ned for å enkelt få plass i sekken på dine raske og lette turer.
  • WingLock ™ -ventil: Den intuitive og pålitelige ventilen maksimerer luftstrømmen for lettere oppblåsing og raskere tømming. Vinger vris for enveis inflasjon for å spare pust.
  • Flere størrelser: Med en rekke størrelser, inkludert en romslig, Regular Wide, kan du velge en lengde som passer best til dine eventyrbehov.
  • Pakkpose inkludert


 

Størrelse                Vekt                Pakket størrelse  
Regular 630 gram 28 cm * 17 cm  
Regular Wide 790 gram 33 cm * 18 cm  
Large 850 gram 33 cm * 18 cm
Bredde 51cm
Bruksområde Rask og lett
Form Mumie
Lengde 183cm
Produsent Therm-a-Rest
R-verdi 3 - 3,9
Tykkelse 4cm - 5,9cm
Type Selvoppblåsende
Produkt lagt til i ønskelisten