Sykkelrulle Tilbehør Trainer Flux S Smart Sykkelrulle T2900S.61 5,999.00
TACX

Trainer Flux S Smart Sykkelrulle

200004616340
Smart direktedrevet rulle, fullt kompatibel med sykkelappen Mål kraften din med en nøyaktighet innenfor 3 % Nesten lydløs direktedrevet rulle gjør at du kan sykle uten å forstyrre andre Fungerer med populære treningsapper fra tredjeparter, som Zwift og Tacx® Tren med realistisk simulerte bakker med opptil 10 % stigningsgrad og en maksimal sprintmotstand på 1500 watt Solid design gjør det enkelt å gi alt og stå på pedalene NB: Kassett er ikke inkludert
Les mer
7199
Farger
Størrelse
  • 1
Quantity
På lager

Ser du etter en smart direktedrevet rulle? Tacx® FLUX S Smart har alt du trenger. Den er pålitelig, nøyaktig, stillegående og sterk og har et tungt svinghjul for å gi en sykkeltur med et svært realistisk preg. Denne sykkelrullen er laget for å få deg til å svette mens du sykler med favorittappene dine, og den er den ideelle treningskameraten innendørs.
Fokus på trening
Mekanikken i FLUX S Smart-rullen har fått et nytt design for å forbedre sykkelturfølelsen og kraftmålingen. Resultatet er FLUX S Smart – utformet for å gi en pålitelig, nøyaktig og konsekvent måling av kraft, hastighet og pedalfrekvens, slik at du kan holde oversikt over ytelsen og fremdriften din. Den måler dataene nøyaktig innenfor 3 %.
Robust bygget
Den velbalanserte utformingen av FLUX S Smart sikrer maksimal stabilitet når du sykler, selv i de mest eksplosive sprintene. Den når opptil 1500 watt, og du kan trene i realistisk simulerte bakker med opptil 10 % stigningsgrad. Uansett intensitet på treningsøkten, er denne sykkelrullen bygget for å vare. Stor størrelse og slitesterke materialer sikrer maksimal stabilitet.

Jevn og stille
Et tungt svinghjul på 7 kg (15,4 lbs) sørger for en realistisk sykkelturfølelse og god respons for FLUX S Smart. Denne direktedrevne rullen er utformet for å få vibrasjons- og støynivået ned til det absolutte minimum, noe som gir en av de mest stille tilgjengelige sykkelrullene med svinghjul.
Trådløst tilkoblet
Rullen kommuniserer via Bluetooth® Smart-teknologi og ANT+® FE-C-protokollen, slik at den er kompatibel med en rekke populære treningsapper. Så enten du ønsker å gjøre en berømt sykkeltur i Tacx-programvaren, angripe de virtuelle verdenene i Zwift eller bruke andre plattformer som for eksempel TrainerRoad, lar denne sykkelrullen deg sykle smartere enn noensinne. Du kan også velge å bruke rullen i frittstående modus. Når den ikke er koblet til, simulerer den en flat vei. Jo raskere du kjører, jo høyere motstand. Og den kan kobles til flere enheter, slik at du kan glede deg over programvaren og spore ytelsen på Garmin-sykkelcomputeren samtidig.

Forbedret kompatibilitet
FLUX S Smart-rullen leveres med ekstra akseladaptere, som forbedrer akselkompatibiliteten betraktelig. Denne direktedriveren er kompatibel med 142 x 12 og 148 x12 mm aksler.
Tren på din måte
FLUX S Smart utnytter den innovative kraften i Tacx innendørs treningsprogramvare. Nyt tiden i setet med et bibliotek fylt med mer enn 100 videoer av høy kvalitet, som gjør at du kan oppleve spenningen i å sykle nedover de bratte bakkene i Alpene eller på brosteinsveiene i Milano. Du får effektivt strukturerte treningsplaner, som er tilpasset til formen din for å hjelpe deg med å oppnå de unike målene dine. Kappsykle mot levende motstandere, last opp GPS-data og sykle på 3D-kart, opprett egne treningsøkter basert på stigningsgrad, kraft, puls eller FTP, og vis resultatene på Strava.
    Produkt lagt til i ønskelisten