Trangia

Trangia Stromkjøkken 27-3 UL

9793300001
Dette er et stormkjøkken som består av 2 stk kjeler, non-stick stekepanne, håndtak for kjeler og gryter, øvre og nedre vindbeskyttelse, rødsprit
Les mer
849
Farger
  • no colour
Størrelse
  • onesize
Quantity
På lager

Dette er et stormkjøkken som består av 2 stk kjeler, kaffekjele, non-stick stekepanne, håndtak for kjeler og gryter, øvre og nedre vindbeskyttelse, rødspritbrenner og en pakkrem.

Settet har 2 kjeler på 1 liter, en kaffekjele på 0,9 liter og en stekepanne på 18 cm i diameter. Stekepannen og kjelene har non-stick belegg som gjør at maten ikke setter seg så lett fast. Settet egner seg godt for opptil 1-2 personer. Brenneren bruker rødsprit som brensel og har en øvre og nedre vindbeskyttelse.
Stormkjøkkenet er bygget opp av en sokkel med plass til sprit, gass- eller multifuelbrenner og en solid vindskjerm som festes på sokkelen. Denne vindskjermen gir god ly for vær og vind samtidig som den reflekterer varmen inn mot gryten og øker effektiviteten.

Gryten plasseres på tre foldbare føtter som er integrert i vindskjermen. Dette gjør at gryten ligger stødig og lunt i passe avstand over brenneren. Dersom du løfter opp føttene kan dem brukes til stekepannen eller store leirgryter (kjøpes separat).

Etter bruk kan stormkjøkkenet demonteres og settes inn hverandre slik at pakkvolumet blir minimalt.

    Produktanmeldelser


    Produkt lagt til i ønskelisten