Norrøna Fjørå Flex1 Shorts (W)

Teknisk og kompromissløs shorts til krevende stisykling for dame, laget av slitesterkt flex™1 -materiale.

Mer informasjon

Redusert pris!
Nytt produkt
Begrenset spesialtilbud

1 014 kr

1 449 kr

-30%

  • Ocean Swell
  • Cool Black
  • XS
  • S
  • M
På Lager (sendes innen 1-5 virkedager)

- +

 
Mer info

Teknisk og kompromissløs shorts til krevende stisykling for dame, laget av slitesterkt flex™1 -materiale. Shortsen går nedenfor knærne for beskyttelse og har også formsydde knær. Den har ventilasjonsåpninger på sidene, elastiske områder bak og på innsiden av lårene – passer fint til bruk over en Lycra sykkelbukse. Med sine spesialtilpassede egenskaper og gode bevegelighet spår vi at denne shortsen blir en favoritt.Et polyester-materiale med stretch som er både vind- og vannavstøtende, samtidig som det transporterer fukt bedre enn de fleste vanntette produkter. Disse spesialutviklede materialene sørger for alle de egenskapene som kjennetegner en soft-shell: Bevegelighet, god fukttransport, vind- og vannavvisende.

Nylon weave 175

Dette er et 175 g/m² vindbeskyttende, pustende og slitesterkt stoff, som er komfortabelt å ha mot huden. Stoffet har et bomullsutseende, men fremdeles styrken og tørkeegenskapene til polyamid. Stoffet er også litt børstet på utsiden.


Maskinvask (40°C /104℉). Kan tørketromles lett på lav temperatur. Kan strykes på maks 110°C, men bør ikke være nødvendig. Kan renses. Må ikke blekes.

Tekniske detaljer

Bruksområder

Terrengsykling, Stisykling, Stiløping, Turgåing, Fjelltur

 

 
Størrelsesguide

Størrelsene er i cm.


Herre/Unisex


Dame

Junior

Hansker

 
Tilbakemeldinger

1 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Ingen produkter

Kommer Frakt
0 kr mva
0 kr Totalt

Til betaling