Fritids- & Vintersko Barn&Junior Viking Hamar II GTX Barn 3-89310 449 kr
Viking

Viking Hamar II GTX Barn

200004017653
Varm vinterstøvel med et moderne design til de aller minste. Støvelen er fôret og har GORE-TEX®-membran som gjør den både pustende og vanntett. Str: 20-30
Les mer
help face
Dette regnes utifra leverandørens anbefalte utsalgspris: 899 kr DU SPARER: 540 kr,-
449 kr
Farger
 • 277/Black/Charcoal
Størrelse
 • 24
 • 25
 • 28
Quantity
På lager

Støvelen har et varmt fôr og er laget av et slitesterkt syntetisk materiale med forsterkninger rundt tå- og hælkappen for ekstra støtte og beskyttelse. Føttene holder seg tørre og komfortable i vått vær takket være en GORE-TEX®-membran som puster og er vanntett. Elastiske lisser og en gripevennlig borrelås betyr at barna enkelt kan ta støvelen på og av. En fleksibel og støtabsorberende gummisåle gir aktive føtter et godt grep på alle typer underlag.

Med den stilige looken og de gode egenskapene er Hamar Kids garantert et godt valg.

  Vaskbare sko, uten GORE-TEX membran

  Barnas fottøy utsettes for røff behandling og kan bli kraftig tilsmusset. Vår kolleksjon for barn kan maskinvaskes ved 30 grader. Fjern overflødig smuss med en myk børste eller klut. Vi anbefaler å ta ut innleggssålen før vask og å unngå bruk av tøymykner. La skoene tørke i romtemperatur og/eller bruk avispapir for å trekke ut overflødig fukt.

  Fottøy for voksne: Hvis fottøyet ditt har blitt veldig tilsmusset, kan du rengjøre skoene/støvlene med lunkent vann og en ren klut eller en myk børste. Legg avispapir i skoene/støvlene for å tørke dem på innsiden. La tørke i romtemperatur. Ved behov kan skotørker med varmluftsstrøm brukes.

  Sko og støvler med GORE-TEX®membran

  Vårt fottøy er produsert i slitesterke og lettstelte materialer. Denne korte rutinen vil forbedre fottøyets ytelse og varighet:

  • Rengjør overrmaterialet med en myk børste eller klut og lunkent vann. Skyll bort sand, grus og smuss, også på innsiden. Ta ut innleggssålen.
  • La tørke i romtemperatur. Unngå direkte varme, som eksempelvis bål. Ikke bruk tørketrommel eller skotørker.
  • Impregneringsspray kan påføres når fottøyet er tørt og skal også påføres lissene. Dette er kun nødvendig når den opprinnelige overflatebehandlingen er slitt av eller ved røff bruk.

  Gummistøvler

  Vikings gummistøvler er laget av slitesterkt naturgummi. Ved å følge disse rådene kan du forlenge støvlenes levetid:

  • Viking Footwear har en egen spray for vedlikehold av gummistøvler. Spray jevnt på overflaten, tørk av med en ren klut og la det tørke. Gjenta prosessen til støvlene har fått tilbake glansen. Vedlikehold hindrer sprekkdannelse.
  • Fjern eventuell fuktighet på innsiden av støvlene ved å ta ut innleggssålen og legge inn avispapir. Bruk aldri varme eller skotørker.
  • Oppbevar alltid gummistøvlene innendørs på et kjølig sted. De er laget av naturgummi og er ømfintlige for sollys og varme.
  • Sprayen må oppbevares utilgjengelig for barn. Vask hendene etter bruk.

  Voksen

  Barn

  Produktanmeldelser


  Produkt lagt til i ønskelisten