• Redusert pris
Vintersko Til Barn Viking Hamar II GTX Jr 3-89410 799 kr
Viking

Viking Hamar II GTX Jr

200004018042
Varm støvel med fôr som holder føttene tørre i vått vær med GORE-TEX®som både puster og er vanntett. Str: 30-41
Les mer
help face
Dette regnes utifra leverandørens anbefalte utsalgspris: 1049 kr DU SPARER: 650 kr,-
399 kr
Farger
 • 5210/Dark Red/Red
Størrelse
 • 34
 • 35
Quantity
På lager

Støvelen har et varmt fôr og er laget av et slitesterkt syntetisk materiale med forsterkninger rundt tå- og hælkappen for ekstra støtte og beskyttelse. Føttene holder seg tørre og komfortable i vått vær takket være en GORE-TEX®-membran som puster og er vanntett. Elastiske lisser og en gripevennlig borrelås betyr at barna enkelt kan ta støvelen på og av. En fleksibel og støtabsorberende gummisåle gir aktive føtter et godt grep på alle typer underlag.

Med den stilige looken og de gode egenskapene er Hamar garantert et godt valg.

  Vaskbare sko, uten GORE-TEX membran

  Barnas fottøy utsettes for røff behandling og kan bli kraftig tilsmusset. Vår kolleksjon for barn kan maskinvaskes ved 30 grader. Fjern overflødig smuss med en myk børste eller klut. Vi anbefaler å ta ut innleggssålen før vask og å unngå bruk av tøymykner. La skoene tørke i romtemperatur og/eller bruk avispapir for å trekke ut overflødig fukt.

  Fottøy for voksne: Hvis fottøyet ditt har blitt veldig tilsmusset, kan du rengjøre skoene/støvlene med lunkent vann og en ren klut eller en myk børste. Legg avispapir i skoene/støvlene for å tørke dem på innsiden. La tørke i romtemperatur. Ved behov kan skotørker med varmluftsstrøm brukes.

  Sko og støvler med GORE-TEX®membran

  Vårt fottøy er produsert i slitesterke og lettstelte materialer. Denne korte rutinen vil forbedre fottøyets ytelse og varighet:

  • Rengjør overrmaterialet med en myk børste eller klut og lunkent vann. Skyll bort sand, grus og smuss, også på innsiden. Ta ut innleggssålen.
  • La tørke i romtemperatur. Unngå direkte varme, som eksempelvis bål. Ikke bruk tørketrommel eller skotørker.
  • Impregneringsspray kan påføres når fottøyet er tørt og skal også påføres lissene. Dette er kun nødvendig når den opprinnelige overflatebehandlingen er slitt av eller ved røff bruk.

  Gummistøvler

  Vikings gummistøvler er laget av slitesterkt naturgummi. Ved å følge disse rådene kan du forlenge støvlenes levetid:

  • Viking Footwear har en egen spray for vedlikehold av gummistøvler. Spray jevnt på overflaten, tørk av med en ren klut og la det tørke. Gjenta prosessen til støvlene har fått tilbake glansen. Vedlikehold hindrer sprekkdannelse.
  • Fjern eventuell fuktighet på innsiden av støvlene ved å ta ut innleggssålen og legge inn avispapir. Bruk aldri varme eller skotørker.
  • Oppbevar alltid gummistøvlene innendørs på et kjølig sted. De er laget av naturgummi og er ømfintlige for sollys og varme.
  • Sprayen må oppbevares utilgjengelig for barn. Vask hendene etter bruk.

  Voksen

  Barn

  Produktanmeldelser


  Produkt lagt til i ønskelisten