• Redusert pris

Viking Slagbjørn III

200002917337
Siste varer på lager
DU SPARER: 200 kr help face
Dette regnes utifra leverandørens anbefalte utsalgspris: 999 kr,-
799 kr -20 % (ytterligere rabatt på vår pris 999 kr)

Slagbjørn III er en oppdatert versjon av 60-talls klassikeren med samme navn og er en tradisjonell og allsidig støvel som passer til jakt og fiske, i vått og gjørmete terreng eller til turer i skogen og mark. Alle Vikings gummistøvler er håndlaget bit for bit i naturgummi og testet for vanntetthet før de forlater fabrikken.

Farger
 • 4/Green
Størrelse
 • 36

 • Gratis frakt fra 999,-
 • Gratis bytte, 100 dagers retur eller åpent kjøp
 • Rask levering over hele Norge
 • 30 dager betalingsutsettelse på faktura
Slagbjørn III er en oppdatert versjon av 60-talls klassikeren med samme navn og er en tradisjonell og allsidig støvel som passer til jakt og fiske, i vått og gjørmete terreng eller til turer i skogen og mark. Alle Vikings gummistøvler er håndlaget bit for bit i naturgummi og testet for vanntetthet før de forlater fabrikken.

Slagbjørn III er en oppdatert versjon av 60-talls klassikeren med samme navn og er en tradisjonell og allsidig støvel som passer til jakt og fiske i vått og gjørmete terreng eller til turer i skogen og mark. Støvelen er fremstilt i naturgummi, som er elastisk, slitesterk og vanntett. Slagbjørn har et hurtigtørkende polyester fôr. Den har normal passform, og en ergonomisk innleggssålen som kan tas ut til tørking. Snøring foran på skaftet. Yttersålen har grovt mønster som gir godt grep på de fleste typer underlag, og sålen etterlater ikke merker i gulvet. Slagbjørn III kommer i ny moderne jaktinspirert fargekombinasjon og gjør den til en tidløs og populær gummistøvel. Passform: Normalt skaft og normal fot. Skafthøyde størrelse 41: 365 mm. Vekt størrelse 41: 2,100 g per par.

Egenskaper

Bruker
Unisex

Størrelse fra- til
36-47

Sesong
Høst-vinter-vår

Produkttype
Gummistøvler

Overdel materiale
Gummi: Ja, Overdel beskrivelse: Gummi

Sålemateriale
Innersåle: Formstøpt innleggsåle, Mellomsåle: Nylon gelenk, Yttersåle: Gummi

Underlag
Asfalt: Ja, Terreng: Ja, Grus: Ja, Gress: Ja

Lukkemekanisme
Lisser

Vaskbare sko, uten GORE-TEX membran

Barnas fottøy utsettes for røff behandling og kan bli kraftig tilsmusset. Vår kolleksjon for barn kan maskinvaskes ved 30 grader. Fjern overflødig smuss med en myk børste eller klut. Vi anbefaler å ta ut innleggssålen før vask og å unngå bruk av tøymykner. La skoene tørke i romtemperatur og/eller bruk avispapir for å trekke ut overflødig fukt.

Fottøy for voksne: Hvis fottøyet ditt har blitt veldig tilsmusset, kan du rengjøre skoene/støvlene med lunkent vann og en ren klut eller en myk børste. Legg avispapir i skoene/støvlene for å tørke dem på innsiden. La tørke i romtemperatur. Ved behov kan skotørker med varmluftsstrøm brukes.

Sko og støvler med GORE-TEX®membran

Vårt fottøy er produsert i slitesterke og lettstelte materialer. Denne korte rutinen vil forbedre fottøyets ytelse og varighet:

 • Rengjør overrmaterialet med en myk børste eller klut og lunkent vann. Skyll bort sand, grus og smuss, også på innsiden. Ta ut innleggssålen.
 • La tørke i romtemperatur. Unngå direkte varme, som eksempelvis bål. Ikke bruk tørketrommel eller skotørker.
 • Impregneringsspray kan påføres når fottøyet er tørt og skal også påføres lissene. Dette er kun nødvendig når den opprinnelige overflatebehandlingen er slitt av eller ved røff bruk.

Gummistøvler

Vikings gummistøvler er laget av slitesterkt naturgummi. Ved å følge disse rådene kan du forlenge støvlenes levetid:

 • Viking Footwear har en egen spray for vedlikehold av gummistøvler. Spray jevnt på overflaten, tørk av med en ren klut og la det tørke. Gjenta prosessen til støvlene har fått tilbake glansen. Vedlikehold hindrer sprekkdannelse.
 • Fjern eventuell fuktighet på innsiden av støvlene ved å ta ut innleggssålen og legge inn avispapir. Bruk aldri varme eller skotørker.
 • Oppbevar alltid gummistøvlene innendørs på et kjølig sted. De er laget av naturgummi og er ømfintlige for sollys og varme.
 • Sprayen må oppbevares utilgjengelig for barn. Vask hendene etter bruk.

Voksen

Barn

Produkt lagt til i ønskelisten