• Redusert pris
Gummistøvler Barn&Junior Viking Splash II 1-17000 359 kr

Viking Splash II

200002916788
DU SPARER: 160 kr help face
Dette regnes utifra leverandørens anbefalte utsalgspris: 399,-
239 kr -25 % (ytterligere rabatt på vår pris 319 kr)
Splash II er en oppgradert versjon av New Splash. Alle Vikings gummistøvler er håndlaget bit for bit i naturgummi, og blir testet for vanntetthet før de forlater fabrikken.
Farger
  • 71/Tomato
Størrelse
  • 31
  • 35

Splash II er en oppgradert versjon av New Splash. Modellen har normal passform, og hele støvelen er laget av naturgummi - et elastisk, slitesterkt og vanntett materiale. Sålen setter ikke merker, og innleggssålen er uttakbar for enkel tørking. Splash II har hurtigtørkende syntetisk tekstil på innsiden av støvelen. Den har en liten hæl sånn at gummibukser enkelt får feste under støvelen.

Egenskaper

Bruker
Barn

Størrelse fra- til
19-38

Sesong
Høst-vinter-vår

Produkttype
Gummistøvler

Overdel materiale
Gummi: Ja, Overdel beskrivelse: Gummi

Sålemateriale
Innersåle: Uttagbar innleggsåle, Yttersåle: Gummi

Underlag
Asfalt: Ja, Terreng: Ja, Grus: Ja, Gress: Ja

Vaskbare sko, uten GORE-TEX membran

Barnas fottøy utsettes for røff behandling og kan bli kraftig tilsmusset. Vår kolleksjon for barn kan maskinvaskes ved 30 grader. Fjern overflødig smuss med en myk børste eller klut. Vi anbefaler å ta ut innleggssålen før vask og å unngå bruk av tøymykner. La skoene tørke i romtemperatur og/eller bruk avispapir for å trekke ut overflødig fukt.

Fottøy for voksne: Hvis fottøyet ditt har blitt veldig tilsmusset, kan du rengjøre skoene/støvlene med lunkent vann og en ren klut eller en myk børste. Legg avispapir i skoene/støvlene for å tørke dem på innsiden. La tørke i romtemperatur. Ved behov kan skotørker med varmluftsstrøm brukes.

Sko og støvler med GORE-TEX®membran

Vårt fottøy er produsert i slitesterke og lettstelte materialer. Denne korte rutinen vil forbedre fottøyets ytelse og varighet:

  • Rengjør overrmaterialet med en myk børste eller klut og lunkent vann. Skyll bort sand, grus og smuss, også på innsiden. Ta ut innleggssålen.
  • La tørke i romtemperatur. Unngå direkte varme, som eksempelvis bål. Ikke bruk tørketrommel eller skotørker.
  • Impregneringsspray kan påføres når fottøyet er tørt og skal også påføres lissene. Dette er kun nødvendig når den opprinnelige overflatebehandlingen er slitt av eller ved røff bruk.

Gummistøvler

Vikings gummistøvler er laget av slitesterkt naturgummi. Ved å følge disse rådene kan du forlenge støvlenes levetid:

  • Viking Footwear har en egen spray for vedlikehold av gummistøvler. Spray jevnt på overflaten, tørk av med en ren klut og la det tørke. Gjenta prosessen til støvlene har fått tilbake glansen. Vedlikehold hindrer sprekkdannelse.
  • Fjern eventuell fuktighet på innsiden av støvlene ved å ta ut innleggssålen og legge inn avispapir. Bruk aldri varme eller skotørker.
  • Oppbevar alltid gummistøvlene innendørs på et kjølig sted. De er laget av naturgummi og er ømfintlige for sollys og varme.
  • Sprayen må oppbevares utilgjengelig for barn. Vask hendene etter bruk.

Hvilken størrelse er riktig for barnet ditt? Viking har laget en størrelsesguide for barnesko, slik at du kan unngå bomkjøp når du handler i vår nettbutikk!  NB.

Husk å legge til 1-1,5 cm når du kjøper vintersko og sko du ønsker plass til en tykkere sokk i.

Viking sko størrelser barn

100 dagers retur eller åpent kjøp

Gratis Bytte om det ikke skulle stemme helt

Gratis Frakt fra 799,- ellers kr 49,-

30 Dager betalingsutsettelse på faktura

Rask Levering sendes med Posten over hele Norge

Produkt lagt til i ønskelisten